Anskaffelse af gardiner

Har du ligesom mig brug for nogle gardiner? Jeg er netop flyttet og har lagt mærke til, at jeg må fremfinde nogle gardiner. Tænker jeg på betegnelsen gardiner, kommer jeg til umiddelbart at affiliere udtrykket med oldemors aldrende, plisserede gardiner, uelegante og grimme dannet af års tobaksforurening, dertil så gevaldige og fede, at de stjal stort set al lyset fra vinduet. Da jeg flyttede til en flot lejlighed i byen, var det af den grund ikke rigtigt gardiner, som jeg tænkte på. Det gik dog snildt op for mig, at nogen slags mørklægning er praktisk. Gerne med hensigten at stoppe for meget lys indenfor, og overvejende for at undgå naboernes stikkende blikke.

Indrømmet – på solskins- eller regndage, er gardiner et must, desuden med glæde en markise ved siden af, så altanen er til at opholde sig på. Store og vægtige gardiner er, heldigt nok, alt for gammeldags. Der fås ubegrænsede mængder af forskellige typer af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus faktisk også gardiner, som CO2-besparende formindsker dit varmeforbrug. Der er dog også en del, der må tages i betragtning, før man skal beslutte sig for sine gardiner. Hvilken del af lejligheden samt form for vindue/dør, er i betragtning? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Hvorledes skal de betjenes? Skygger samt udtryk? Markiser fås også i en betydelig kollektion. De findes som undvigelse fra solen, læ for vinden, tildækning og overdækning. At besøge en uddannet, er nok det sikreste, ligemeget om det gælder markiser eller gardiner, så kan du være sikker på, at du ender med gardiner og markiser, der er skræddersyede til dig, og derfor på flotteste måde når dine behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>