At vælge mellem laminatgulv, parketgulv, gulvtæpper eller trægulv?

Vil I høre, dit og dat når det kommer til huset.

Manden og jeg står før vi ved det over for udvælgelse af vores gulve i det bestandige istandssættelsesprojekt med at bygge om og restaurere vores aldrende villa. Det ureflekterede udvælgelse er et flot trægulv, men så kan man såvel vælge et eksklusivt parketgulv , http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/, , det billigere laminatgulv , http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/, , eller om manden og jeg f.eks går efter gulvtæpper , http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/, i vores soveværelse, så vi ikke fryser om fødderne i de kolde morgener.

Med vores husprojekt skal vi forstå alt det renoveringshalløj helt forfra. Inden min mand og jeg nåede til tanker om gulve, der har vi bare tænkt trægulv og været enstemmige i det spørgsmål. Men derefter satte vi os ind i at et styks trægulv er vidst ik bare er et trægulv. Nææh nej trægulve kan vælges som laminatgulv, massivt trægulv eller parketgulv. Pyyh alle de valg

Vi kunne vælge et mere industrielt gulv og parre det rå med varme gulvtæpper. Gulvtæpper virker eventuelt ikke specielt håndterligt, hvis jeg og manden om et år måske har købt en lille men også beskidt hund. Man kan samtidig begrunde at gulvtæpper er lunt hvor vi sover. Sådan kan du supplere trægulv eller parketgulv med gulvtæpper.

Mellem manden og mig er der ligesindethed omkring at parketgulv i mønster syner rigtig flot. Men det er nok samtidig temmelig dyrt. Men derimod har parketgulv en længere slidstyrke og holdbarhed og kan afhøvles flere gange. Uhæmmet gulvslibning kan vi så vidt vi har forstået ikk så nemt med et laminatgulv, der tillige kan virke lidt forloren. Derimod kan vi ligge et laminatgulv oven på det allerede liggende gulv og overfladebehandling er ik påkrævet. Tillige lader et styks laminatgulv til at være nemt at pleje. Hmm tænke tænke. Jeg ku’ måske spørge om kammeraternes meninger angående trægulv, laminatgulv, gulvtæpper og parketgulv.