Beordr venner og bekendte; book underholdning please

Vil I assistere med at fortælle det rundt omkring. Og det er book underholdning. Nylig er jeg startet hvor jeg er iværksætter inden for eventbooking, og af denne grund står jeg for bookingen af alsidig musik og underholdning. Altså et udvalg af stand up ig livemusik. Desværre er det et kriseramt erhverv at komme ind i, så derfor kan jeg bruge hele mit netværks assistance. Ellers vil jeg antageligt ikke indkassere månedsløn tilstrækkeligt til at få mad på bordet. Jeg tror, det drejer sig om at komme ind på feltet i erhvervet med book livemusik. Min store drøm vil være, at hver eneste gang folk påtænker eller gennemfører en søgning på nettet på lad os sige book underholdning, da er jeg øverst på første side.

Som en start skaffede jeg forbindelse til mange kendte mennesker. Hvor jeg spurgte dem, hvorvidt jeg kunne bestyre bookingen af dem som underholdning til events. Der fandtes åbenlyst personer, som afslog mit tilbud, således har der været en stor del udfordringer samt nedture i opstartsperioden. Men jeg frittede dem, om mon ikke man skulle se deres band- eller kunstnernavn, der poppede op, når en eller anden udtalte ordene book fx stand up. Hvilket som regel altid var et overbevisende rationale. Så på den konto indkasserede jeg adskillige anerkendte mennesker i mit bureau. Hvorom alting er vil jeg glæde mig over, at I deler oplysningen om mig og bookingen af stand up til jeres netværk. Det er væsentligt for mig, at være i medgang.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>