Den bedste ordning for alle virksomheder vil være et ordentligt vikarbureau

Det perfekte vikarbureau bliver i mange tilfælde en optimal løsning for selskaber af en hvilken som helst størrelse. Benytter jeres firma et godt vikarbureau, får I nemlig talrige privilegier. Din virksomhed kan frem for alt uden større besvær sikre sig, at bemandingen hele tiden er optimal uden at skulle bruge kræfter på ansættelser og afskedigelser efter jeres behov. Dette betyder, at I har chancen for at regulere antallet af medarbejdere, som det passer i forhold til overgange med mange arbejdsopgaver såvel som mindre travlt. Som følge heraf er et vikarbureau hovedsageligt en effektiv løsning, blandt andet i forbindelse med barsler, personalets ferie, sæsonbetonet arbejde et cetera.

Undertegnede brugte i det første halvandet års tid i afdelingen ekstremt mange af virksomhedens ressourcer på nyansættelser såvel som fyringer af ansatte, som værende HR-ansvarlig i et mindre firma inden for forlagsbranchen. Ude til et gå-hjem-møde om HR i mediebranchen fortalte en tidligere studiekammerat, som tillige er personaleansvarlig i virksomhed fra samme branche, om hendes gode samarbejde med det samme vikarbureau. Hvor meget succes hendes afdeling alt andet lige opnåede som et resultat af anvendelsen af det pågældende vikarbureau, forbavsede mig med det samme. Hvor meget en virksomhed faktisk kan anvende et vikarbureau til, forbavsede mig tilmed. Lige siden har min virksomhed fået et særdeles godt samarbejde med det helt samme vikarbureau. Uden tøven har de ved mange tilfælde, hvor vi har haft stort behov for en ekstra hånd i en dag eller evt. i halve + hele år, tilbudt gode vikarer med evner, som passede perfekt til vores særlige behov & job inden for kort tid. At flere af de udsendte vikarer har været tilmeldt det samme vikarbureau i lang tid, er som udgangspunkt de uundgåelige fordele med denne ordning.

Hvilke af vikarerne, som vil sikre os en optimal indsats, får konsulenterne på vikarbureauet af den årsag et godt udgangspunkt for at vide. Oveni at vores firma bare betaler en fast sats per time til vores vikarbureau, ordner vores vikarbureau tillige alt arbejde med udbetaling af løn, indbetaling til feriepenge samt pension osv., ifm. denne type vikarassistance. I begyndelsen benyttede firmaet udelukkende vikarbureauet i forbindelse med vikarordningen. Så snart vi lærte dem bedre at kende, var det også muligt for os at give nogle af vores øvrige tidskrævende HR-opgaver til vores vikarbureau i forbindelse med tidsbegrænsede ansættelser plus ved fastansættelse af medarbejdere.

Os samt de forskellige kandidater, har vores vikarbureau kendt fantastisk succesfuldt, beviser erfaringen. At indkredse en præcis jobbeskrivelse ud fra vores aktuelle situation, samt etablere den indledende kontakt til de bedst kvalificerede kandidater samt udføre færdighedstests og personprofilanalyser af de potentielle nye medarbejdere for vores firma, har vikarbureauet med det afsæt haft muligheden for. I den forbindelse har vi i vores virksomhed været virkelig glade for det specielle Try & Hire koncept, hvor vi efter et vikariat af tre måneders varighed kan beslutte at ansætte vores vikar på fast basis uden videre bekostninger til vikarbureauet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>