Efterskole dans, det er det mest fornuftige til mine børn

At være klar over, hvad der bliver det fornuftigste for sin søn, vil synes hårdt som værende forælder. Man vil helst beskytte børnene på samme tid som, at de dertil må tage ud for at lære verden på egen hånd. Flertallet får nøjagtig derfor svært ved at have sine børn på sportsefterskole, idet børnene lige er ved at være færdige med folkeskolen. Overvind din bekymring, fordi dine børn vil have en begivenhed for livet – dertil har jeg kun én ting at fortælle.

Vi var faktisk en del usikre, dengang vores børn en dag sagde, at de helst havde lyst til at tage på efterskole Jylland. Børnene virkede begge to ej klar til gymnasiet, plus de syntes, at de fik godt af en pause fra den daglige skoledag. Samtidig ville min pige gerne udforske sin interesse for dans, mens min dreng ønskede at udforske sporten. Hvor henne, der lå en sportsefterskole plus en efterskole dans, startede min husbond & jeg derfor med at researche. At efterskolerne tilbyder en masse, som vores børn næppe kunne undervises i på en sædvanlig folkeskole – også med hensyn til det kreative, sociale & akademiske, så min kæreste samt jeg.

Vores dreng og pige kunne komme på sportsefterskole, samt det anses som den bedste vej, vi som forældre har taget. Tvillingerne har fået kammerater, oplevelser & kompetencer som varer for evigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>