En kortprinter til plastikkort

Skal du selv udarbejde dine egne plastikkort med en kortprinter og have en kortholder? Hvis du skal printe nye ID kort, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores betydelige erfaring medfører, at produkterne vi tilbyder, altid er de bedste, samt tilbyder markedets ypperligste service. Fx er det muligt for dig at få en gratis kortholder til dit kort. Vi udfører enhver opgave professionelt og til tiden, præcis som vi har gjort de foregående 50 år. Vælg blot os til at udføre print af plastikkort for dig.

En card printer fra os giver dig en perfekt farvegengivelse. Uanset om det er første eller sidste print, er du sikret den bedste kvalitet i hvert print. Tekst og magnetstribe printes knivskarpt med et af vores farvebånd, og samtidig bliver dine kort beskyttet mod slitage og misfarvning af det beskyttende lag, som vores farvebånd lægger på alle print. Ved at købe vores farvebånd ender du altså med at spare penge i længden, da vores farvebånd overgår markedets øvrige udvalg hvad angår kvalitet og holdbarhed. Med et farvebånd fra os bliver du i stand til at printe professionelle og flotte ID kort med en fejlfri farvegengivelse.

Der er utallige valgmuligheder, og det er selvfølgelig op til dig om du printer i farver eller i sort/hvid, eller om der skal magnetstribe, foto eller logo på. Hos os har vi mange års erfaring i at finde den løsning der passer til netop dig. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, kan du vide dig sikker på, at en card printer med et farvebånd fra os nok skal løse opgaven. Store som små opgaver løses takket være vores meget fleksible tilgang til arbejdet hos os. Dette gør os ligeledes mere omstillingsparate, når det kommer til igangværende projekter. Vi tilbyder gerne at komme med et uforpligtende tilbud på dine ID kort, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi står naturligvis til rådighed hele vejen igennem projektet, fra idé til færdigt produkt. Vores erfaring går mere end 50 år tilbage, hvor vi har løst opgaver for både små og store virksomheder samt skoler eller foreninger. Det betragter vi som en garanti for kvalitet, og en sikkerhed for at vi også kan klare din udfordring. Bare ring, såfremt du vil høre mere i forhold til plastkort, kortholder og card printer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>