Et fint kostume er høj prioritet for alle tre poder

Fastelavnskostumer er emnet i dag. Årligt handler det om at finde nogle gode fastelavnskostumer samt nu her ydermere et drenge kostume der er fedt til sidste skoledag. For jeg har jo en søn, der går i 9. klasse samt to tøser, der er meget yngre. Indrømmet, jeg har i en lang række år købt mig fra rigtig fine kostumer til fastelavn til de små, men nu ville jeg kaste mig ud i at skabe dem selv. Efter jeg havde været inde i stofbutikken og købt noget anvendeligt, kørte jeg hjem for at begynde på at sy mine to tøsers kostumer. Glade var de, da de opdagede, at det var prinsesser, som de skulle klædes ud som. Jeg ser frem til at se dem i deres kostumer, idet de er færdiglavede. Jeg har for resten lovet tøserne at komme hen i deres børnehave, når de skal have kostumerne på. Tillige kan jeg også lige blære mig med, at jeg har syet hver deres kostume til fastelavn.

Christoffer, min den ældste, må altså selvfølgelig have et godt kostume til sidste skoledag i skolen, og det er jo en event, hele klassen har set frem til hele året. Nu er der endnu nogle måneder til, men han og jeg er startet på at diskutere, hvilket kostume han vil foretrække. Drenge vil vist ikke have det hjemmesyede, så her har vi googlet en cool online shop, hvor det er muligt at få sig et fint kostume til alle målgrupper og hermed også sidste skoledag i folkeskolen. Af denne grund tænker jeg egentlig, at det ender med, at vi køber et kostume fra denne side, og på denne måde bliver han i hvert fald også fin til sidste skoledag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>