Eternit tagplader uden asbest

Ved du ikke helt, om dit tag har brug for en reparering eller måske endog en komplet udskiftning? Kan du ydermere ikke helt finde ud af, om din bolig godt kunne bruge noget nyt spærtræ? Når der er start til utætheder, kan det godt betale sig at restaurere dit tag ved brug af nogle nye tagsten eller tagplader, eksempelvis eternit tagplader, før der kommer værre destruktioner. Nye tagsten vil være et fordelagtigt valg i disse uheldige hændelser, for kommer der revner i taget, kan der komme svamp og vandskader i dit hus. Betydningsfuldt er det også, at der er noget kvalitets spærtræ hvad angår taget, af den grund at det har en stor betydning for sikkerheden i hjemmet. Hvad enten du overvejer at anskaffe nogle splinternye tagplader, tagsten eller noget spærtræ, så skaf det snarest, før det pludselig er for sent.

Når du får nye tagplader af eternit, behøver du ej tøve i frygt for, at tagpladerne er i besiddelse af. Det stoppede nemlig i år 1984, at man producerede eternit med asbest. Hvis du har eternittag, som er ældre end fra starten af firserne, skal du udskifte det med nogle spritnye eternit tagplader, før det begynder at gå i stykker, og der evt. kommer forurening med asbest. Beslutter du dig for at spendere penge på nye eternit tagplader, kan du formode, at de klarer sig i mange år. Men levetiden afhænger rimelig meget af, hvor skråt taget er, hvor levetiden forlænges, jo mere skrå tagets hældning er. Det første tegn på slitage er oftest, at tagets overflade begynder at skalle af, eller revner vil komme.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>