Indkøb af havehegn – jeg foretrækker en forening af dæmpende lydhegn og raftehegn

Jeg residerer sammen med mine piger direkte ved et styk særdeles drønende gade og jeg er så generet over om morgenen af støjen fra lastbiler og busser. Så nu vil vi montere et lydhegn. Bortset fra dem står ved motorvejen, så kendte jeg ikk til lydhegn. Men som ejer af en have kan man åbenbart nemt skaffe sig sådan et havehegn indbygget med lydhegn.

Der skal være nogle stauder tæt ved matriklens spritnye havehegn. Vores æbletræer kan på samme tid give modstand til havens spritnye raftehegn. Moi ser frem til sådan et lydhegn og dermed at ku’ leve uden larm fra trafikken. Lydhegn , hurra mine morgener bliver så gode. Så projekt havehegn begynder med online søgning efter sammenkoblingen af raftehegn og lydhegn her til aften. Jeg har kig på nogle specifikke havehegn, hvorfor jeg har mulighed for at starte projektet her om nogle hverdage.

Jeg tænker at jeg skal have et lydhegn udformet som et raftehegn. Den model synes jeg ligner et naturligt havehegn, der falder rigtig godt til vores ønsker med en rustik have. Sådan et lydhegn bliver leveret i en sådan størrelse der gør at jeg og pigerne kan slippe for vue’et til al trafikken. Og raftehegnet ser godt ud med sit trælook. Vi bli’r glade for det nye havehegn, pigerne og mig.