Jeg skal designe kostumer og købe masker og parykker

De to dejlige døtre skal til udklædningskonkurrence i børnehaven om en uge, dermed skal jeg sy deres kostumer. Jeg har ganske travlt her for tiden, men hvilken en mor siger nej til at producere sine plagende døtres kostumer? Netop derfor tog jeg i indkøbscenteret i går, i begyndelsen i kostumeforretningen, fordi jeg blev nødsaget til at hente nogle rekvisitter, og derefter i stof- samt materialebutikken. De havde en masse godt udstyr: parykker, sminke, masker, hatte, etc.

Kostumer gloede jeg på til at starte med, egentlig blot så jeg kunne blive inspireret. Adskillige kostumer havde shoppen, og mange gode iblandt var der. Jeg reflekterede alvorligt talt over, om jeg skulle købe nogle, men nej, for jeg har som sagt forsikret mine små piger om, at jeg selv har tænkt mig at lave dem. Herefter bevægede jeg mig hen til masker samt parykker, og også her havde de et bredt udvalg. Jeg købte masker, med en kat & mus samt noget, som mindede om parykker med passende ører.

Efter jeg havde valgt noget stof, som jeg kunne anvende til at lave kostumer af, gik jeg hjem og begyndte på at sy tøsernes kostumer. De var muntre, da de gennemskuede, at det var kat + mus, som de skulle klædes ud som. Som en selvfølge skulle lillesøster være en mus, og storesøster katten. Jeg glæder mig til at få pigerne at se i deres kostumer, når de er færdiglavede. Jeg har for resten lovet tøserne at være i deres børnehave, idet de skal have kostumerne på. I øvrigt vil jeg også lige kunne ”prale” af, at jeg selv har udfærdiget muse- samt kattekostumet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>