Jeg skal skaffe tyroler kostumer til min veninde og jeg

I næste uge skal veninden og jeg til firma-kostumefest, så hun spurgte mig, om jeg vil købe vores kostumer, og jeg har tænkt på tyroler kostumer. Jeg er ret stresset lige for tiden og har ej ret meget tid, men kostumerne er jo nødsaget til at købes. Derfor tog jeg på gågaden den anden dag i en kostumebutik. I kostumeforretningen havde de masser af kostumer, men dertil en hel del smart udstyr = hatte, parykker, sminke, masker, et cetera. Til at starte med gloede jeg på kostumer for at blive inspireret. Forretningen havde rigeligt med kostumer, og der var mange interessante iblandt. Jeg reflekterede oprigtigt talt over, om det overhovedet var nødvendigt at bruge penge på kostumerne, på grund af at jeg vel egentlig bare kunne låne nogle af mine venner, men hvem besidder tyroler kostumer? Efterfølgende gik jeg videre til masker plus parykker, og ligeledes her havde de et bredt udvalg. Jeg købte to tyroler kostumer, to masker og desuden parykker med fletninger. Efter jeg havde været inde i butikken med kostumer, tog jeg hjem til veninden for at vise hende udklædningen. Hun var glad, idet hun så, at det var tyroler piger, som vi skulle klædes ud som. Jeg ser frem til at se min veninde og jeg i de tyroler kostumer, jeg har købt. Mit gæt er, at vi kommer til at blive flotte i kostumerne. Jeg glæder mig ligeledes til at se kollegernes udklædning. Det bliver helt sikkert en morsom firmafest. Af en eller anden grund er kostumefester som regel altid en smule bedre end almindelige fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>