Manden min har fået nyt gesjæft hvor han vil jobbe med lynkoblinger, kraneftersyn, oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre og hydraulikmotor

Husbonden har fået nyt arbejde hos et lovende foretagende, der jobber med hydraulikmotor, kraneftersyn, oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre og lynkoblinger. Gustav er rimelig uvant inden for faget og manden har ikk stor erfaring med oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, hydraulikmotor og lynkoblinger endnu. Men undertegnede kan opfatte fra manden, at dem han arbejder med er meget imødekommende og mega begavede. Så han ska’ sikkert hurtigt blive bliver mere velbevandret, så han kan hjælpe virksomhedens kunder.

Hvad mig selv angår ved jeg (selv sagt) ikke en skid om kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, hydraulikmotor og oliemotorer. Jeg kan næsten gætte mig til hvad kraneftersyn er. Det må handle om at tjekke, at kranen kører som den skal og ikke pludselig kan falde sammen eller noget lignende. Lynkoblinger, hydraulikmotor og reparation hydraulisk cylinder har jeg derimod ikke fået viden om tidligere. Oliemotorer kender jeg også mest fra min farfar Torbjørns båd og varmefyr. Men ik i virksomheder.

Det er altså ikk rigtig ik moi, hr. mand nyder at snakke med med hensyn til hydraulikmotor, oliemotorer, lynkoblinger, kraneftersyn og reparation hydrauliske cylindre. Men jeg er mere øvet i at starte op med et helt nyt arbejde, så ham og jeg taler om hans oplevelser til aftensmaden.