Med alu profiler vil du få en profilløsning med minimal vægtfylde og en lang holdbarhed

De øgede forventninger om genanvendelse såvel som energirigtighed har medført, at alu profiler (www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler) har vundet indpas som et udbredt valg til utallige formål og brancher i nyere tid. Det skyldes først og fremmest, at aluminum er en metaltype, der har en genanvendelighed på næsten hundrede procent samt talrige egenskaber, som minimerer energiforbruget. Derudover er det muligt at bearbejde aluprofiler (www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler) skræddersyet til at imødekomme ethvert formål med små omkostninger såvel som til fordelagtige priser uagtet størrelsen på profilserien.

Aluprofiler er blevet en foretrukken profilløsning i adskillige brancher af adskillige årsager. De vigtigste af disse er, at aluminiumlegeringer vejer utroligt lidt og har en trækstyrke, der typisk er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på andre typer af profiler. Dertil har alu profiler en fordelagtig holdbarhed og en fordelagtig reflektionsevne.

Aluminum har en signifikant fleksibilitet, hvilket gør det muligt at producere aluprofiler uden spild af energi uanset valg af metode til bearbejdning og valg af overfladebehandling. Ved hjælp af ekstrudering kan man desuden indsætte de krævede samlemekanismer direkte i alu profilet, så det bliver lettere at samle korrekt. Dermed kan det lade sig gøre at tilpasse aluprofilerne til dine behov og forventninger.

Hvis du får fremstillet aluminiumsprofiler (www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler) ved os, er du sikret en profilløsning, der er skræddersyet til dine forventninger. Vi sætter nemlig en ære i at være først med nye muligheder i relation til bearbejdning af aluprofiler. Derudover fremstiller vores dygtige specialister en udfaldsprøve på dine aluprofiler inden for fem uger efter den dato, hvor du har sendt os en grovskitse.