Rekruttering Aalborg – overvej et vikarbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Kolding [https://temp-team.dk/kontakt/kolding/]

” Vi har adskillige gange hos Pape Industriudvikling A/S haft glæde af et professionelt bureau til rekruttering Kolding. Vi får en grundig og effektiv rådgivning, der er tidsbesparende og giver virksomheden den den mest kompetente ansatte. Vi kommer først med et oplæg, og så finder de et udvalg af kandidater, som vi så sammen træffer og vurderer. Vi undgår helt at skulle skimme ignenem stakker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at beskrive og udvælge den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet ordner ganske simpelt det praktiske”, fortæller HR-chef Jesper Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske simpelt ved at søge på ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Viborg [https://temp-team.dk/kontakt/viborg/]

”K&I Arkitekter er en tegnestue i rivende udvikling, og de sidste 8 år er vi groet fra 6 til over 30 kolleger. Derfor har vi haft brug for de mest kvalificerede kolleger, så vi kunne følge med horden af byggerier. Jeg kan absolut anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. Rekrutteringsbureauet kan endvidere hjælpe, hvis du har behov for vikarer ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Aalborg [https://temp-team.dk/kontakt/]

”Vores samarbejde med et super rekrutteringsbureau har sikret min virksomhed kvalificere forretningsudvikling, rådgivning og sparring, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og trænger til mere på CV-et? Så kan du da overveje at få drømmejobbet ved at tilmelde dig et vikarbureau. Her kan du både finde vikariater og teste dig selv af i diverse kortvarige ansættelser – eller finde det trygge, faste job.