Skriveri omkring kantlister, svampegummi, gummistropper, gasfjeder og gummiplader i hverdagen

Flere industrielle firmaer anvender mange ting, jeg ikke har hørt om, før jeg begyndte mit job med det for mig selv. Derfor studser overhovedet ikke, i det tilfælde mine veninder aldrig har hørt om svampegummi, kantlister, gasfjeder, gummiplader og måske gummistropper.

Rigtig mange af de ting, jeg har nævnt er dog også dagligdagsting. Gummiplader er eksempelvis rare at have anbragt hvor vi har vores fødder med sko i stationcar’en. Og en gasfjeder styrer hæve-sænkefunktionen i barstolene langs køkkenbordet. Gummistropper holder du fast i i metroen, så du ikke mister balancen, imens du står i en menneskeflok. Du har sikkert kantlister adskillige områder i hjemmet. Eksempelvis i forbindelse med panelerne, så kanterne er pæne. Svampegummi anvender man til tætning af f.eks døre, skabe og vinduer. Den oftest brugte kantliste til at tætte med er rent faktisk svampegummi.

Nu forstår I hermed noget mere om, hvordan I egentligt bruger gummistropper, gummiplader, gasfjeder, svampegummi og kantlister i det daglige i din hverdag. Og en overfladisk viden om svampegummi, gummistropper, gummiplader, gasfjeder og kantlister er jo nok for størstedelen af folk.