Spiritusanlæg til min store fest

Jeg glæder mig vildt meget til denne weekend, for der skal jeg holde stor fest. Jeg har ventet på at holde festen i efterhånden 2 mdr., og omsider er alting ved at være parat. Det sidste, som jeg endnu ikke har klaret, er egentlig at leje et spiritusanlæg/fadølsanlæg. I starten ville jeg købe dåseøl i massevis samt noget spiritus, men forleden dag besluttede jeg mig for at bestille et spiritusanlæg plus et fadølsanlæg. Det er meget nemmere og sandsynligvis også mere billigt.

Virksomheden kommer med alle midler: fadølsanlæg og spiritusanlæg indeholdende spiritus plus øl, en bar samt plastikglas. De klargør tilbehøret og kontrollerer, at alt sammen virker. Ydermere kommer de og henter alt igen, endda på lørdage og søndage. Det er så smart, og der er en masse fordele ved det. Jeg skal ikke gå ud og købe alkohol, og jeg er desuden ikke nødt til at oprydde & udlevere dåser og flasker dagen efter min fest. Der vil konstant være kølig & glimrende alkohol, og jeg behøver ikke gå ud og fylde køleskabet op hver halve time. Jeg gætter yderligere på, at et spiritusanlæg og et fadølsanlæg kan fremkalde beundring hos gutterne, og så vil det sikkert blive virkelig fedt.

Jeg har desuden læst online, at idet øl bliver udskænket af et fadølsanlæg, så vil ølskummet blive mere tæt, hvilket fremhæver de lækreste smagsstoffer, der er i øllet. Der frigives langt mere kulsyre, så øllet virker lettere & bliver blødere. Alt øllet er derudover altid køligt. Jeg glæder mig til at nyde alkoholen fra anlæggene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>