Udførsel af bukkematricer samt bukning af tyndvæggede rør og valsning af rør

Bukning af for eksempel kedelrør vinder i disse år frem som et populært alternativ til almindelige svejsede rørløsninger. Med bukning rør er det dog ikke kun muligt at mindske udgifterne til køb af rørløsninger. Såfremt I gør brug af rørbukninger i jeres virksomhed, kan det som udgangspunkt lade sig gøre at få en løsning, som er individuelt tilrettet til jeres behov og har en flottere finish. Samtidig er rørbukninger nemmere at vedligeholde og er mindre tunge.

Såfremt du og din virksomhed vælger os som jeres leverandør af rørbukning, er I garanterede, at jeres bukkede rør bliver bukket med baggrund i jeres behov. Som firma råder vi nemlig ikke kun over en lang række af Nordens dygtigste specialister ift. rørbukning og rørbearbejdning. I vores store produktionsværksted, fremstiller vores eksperter tillige størstedelen af det bukkeværktøj plus alle de bukkematricer, vi bruger. Af den årsag kan vi med garanti leve op til ethvert tænkeligt behov.

Inden vi påbegynder produktionen af en bestilling på bukning af rør for jeres virksomhed, fremstiller vi en skabelon efter en prototype. Prototypen laves endvidere ud fra en model eller en tegning, som vi får tilsendt fra jeres virksomhed eller i nogle tilfælde selv svejser. Dernæst udføres den pågældende rørbukning såvel som eventuelle senere rørbukninger efter det individuelt tilrettede fixtur. Som følge heraf kan vores specialister fremstille bukkede rør, der modsvarer forholdene i jeres virksomhed.

Ud over rørbukning og rørbearbejdning samt produktion af bukkeværktøj og bukkematricer, kan vi tillige udføre valsning af rør såvel som alle former for profilvalsning. Uanset opgavens art udfører vi den til fordelagtige priser for serier af blot 5 styks. Derudover tilbyder vi en hvilken som helst slags efterbehandling, samtidig med at vi bukker alle slags rør i både små og store radier. Vores firmas store ekspertise såvel som viden gør, at vores specialister i dag udfører mange forskellige opgaver for adskillige kunder i mange forskellige brancher.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>