Vedr. rørbearbejdning ved brug af bukkeværtøj til udstødningsrør og arbejde med profilvalsning og bukning af rør

Mon jeg ever har strejfet mandens arbejde? Manden jobber med rørbearbejdning - www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm – , bukning af rør - pipetek.dk – , profilvalsning, bukkeværktøj og udstødningsrør - www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm – . Hvad er det, filosoferer I måske. Ja, det ville jeg gøre, så fremt jeg ik var gift med min mand og med jævne mellemrum har hørt om rørbearbejdning, profilvalsning og bukkeværktøj.

Profilvalsning, bukkeværktøj, rørbearbejdning og bukning af rør er blandt andet dét, der bliver benyttet til at lave din bils udstødningsrør – eller udstødningsrør i store størrelser på fabrikker. Og de lækre stål gelænderrør, som benyttes trappeopgangen på mit job. Gemalen arbejder inden for bukning af rør, rørbearbejdning og profilvalsning i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Pretty cool, mener jeg. Sådan noget med bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning og bukning af rør kunne nok ikke ligge ret meget længere fra det jeg laver. Kontrasten er stor.

Det er morsomt, synes jeg, at min mand og jeg kan have vildt divergente fagområder som at shoppe tøj til butikken blandt Pradas nyeste retning i kontrast til profilvalsning, rørbearbejdning og brug af bukkeværktøj bukning af rør til de perfekte udstødningsrør

Jeg er egentligt videbegærlig omkring, hvad I og jeres partnere arbejder med. Mon jeres kærester jobber ved industrien eller lige frem har beskæftigelse i bukkeværktøj, rørbearbejdning, profilvalsning, udstødningsrør og bukning af rør.

Profilvalsning, udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj og bukning af rør blev hermed forklaret her på bloggis. Hermed forstår jer derude så lidt til min husbonds beskæftigelse. Skriv endelig, så fremt I vil læse endnu mere vedrørende rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning, men ellers hælder jeg til droppe emnet. Tøhø.